07-03-2023

100% geven voor een gezonde leefstijl

Esther Schlicher wilde in 2019 gaan sporten. In een gesprek met Tino, een van de medewerkers van de sportschool, sprak ze over haar doelen: afvallen en fitter worden. Tino bracht healthyLIFE ter sprake, omdat hij voor haar de meerwaarde in dit programma zag. Esther las erover op internet en maakte een afspraak met de huisarts. Ze bleek een ‘geschikte kandidaat’ voor healthyLIFE en kreeg van de huisarts de doorverwijzing. Esther maakte een afspraak met Tino, die haar leefstijlcoach werd, en startte kort daarna met Tim (beweegcoach) haar eerste beweeggroepsessie.

“In het begin was het natuurlijk wennen. Nieuwe mensen, oefeningen doen die mijn lichaam niet gewend was. Maar het was al gauw duidelijk dat we allemaal voor hetzelfde doel streden. Een leuke groep en ieder op zijn eigen tempo, dat was fijn. Als ik zie waar ik nu sta, ben ik Tino, Tim en de groep dankbaar. Ik sport nu minstens drie keer per week met veel plezier. Daarnaast is het belangrijkste resultaat dat mijn MS onder controle is: ik voel me fitter. Ik ben bewuster gaan leven qua eten en boodschappen doen." 

Nieuwsgierig?
De combinatie beweeg- en leefstijlcoaching is het speerpunt van healthyLIFE. Esther heeft dit als positief ervaren. Lees haar volledige verhaal over het traject dat ze heeft doorlopen, haar ervaring met healthyLIFE en al behaalde resultaten van Esther.