Beluister onze
podcasts
PODCAST 5

Toekomst: healthyLIFE 2.0

Aan tafel met Sacha Verjans, projectleider healthyLIFE, Linda Creemers, healthyLIFE projectcoördinator vanuit Meditta en Mieke Bauduin, leefstijlcoach. Zij gaan in gesprek over de toekomst van healthyLIFE. Ze praten over de verbetering van doorverwijzingen naar andere specialisaties en de deelnemer beter te helpen. Ook de pilot, gericht op eenzaamheid, wordt besproken.

Beluister podcast 5
PODCAST 4

Unieke samenwerking en krachtenbundeling

Aan tafel met Angela van Dinther, programmamanager Vitaliteit bij MIK & PIW Groep, Léon Somers, programmamanager bij Meditta, en Leon Geilen, wethouder gemeente Sittard-Geleen. Zij gaan met elkaar in gesprek over het ontstaan van healthyLIFE en de samenwerking tussen de verschillende instanties en specialisaties in dit programma.

Beluister podcast 4
PODCAST 3

Positieve effecten op mentale gezondheid

In gesprek met Roeland Zeevenhoven, leefstijlcoach, en Theo Willems, deelnemer. Zij praten samen over de band tussen de leefstijlcoach en de deelnemer, over het healthyLIFE-proces en de tijd die nodig is om de leefstijl écht te veranderen. Ook hebben ze het over breder kijken dan alleen afvallen en waarom ze het gedachtegoed van Positieve Gezondheid gebruiken.

Beluister podcast 3
PODCAST 2

Samen resultaten bereiken: gewichtsverlies en gezond fit worden

In gesprek met Yvanca Evers, beweegcoach, en Cecile Linke, deelnemer. Cecile vertelt over het verloop van haar traject en welke handvatten haar helpen om haar leefstijl te veranderen. Yvanca vertelt over hoe zij als beweegcoach de deelnemers motiveert om samen tot het resultaat te komen.

Beluister podcast 2
PODCAST 1

Bijzondere samenwerking en unieke combinatie in leefstijlprogramma

Aan het woord: Sacha Verjans, healthyLIFE projectleider vanuit Ecsplore en Linda Creemers, healthyLIFE projectcoördinator vanuit Meditta. Zij vertellen over de samenwerking tussen Ecsplore, Meditta, gemeenten en huisartsen. Daarnaast praten Sacha en Linda over wat het programma healthyLIFE inhoudt en welke methodes zij gebruiken voor leefstijlverandering.

Beluister podcast 1